Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2009

PROPELLERHEAD Reason 4.0 demo download here


Πρόγραμμα πλήρης μουσικής παραγωγής με sequencer και πλήρες σετ από Instruments, effects και arpegiators. Η έκδοση 4 έρχεται με νέο Sequencer, νέο επαναστατικό Groove Tool, το εξαιρετικό arpegiator RPG-8 και το Synthesizer Thor που ήρθε για να σημάνει το τέλος όλων των άλλων…

Το Reason 4 προσθέτει στη γκάμα του το Thor, ένα Synthesizer που σε αντίθεση με τα περισσότερα Synthesizers, που χρησιμοποιούν μια μέθοδο σύνθεσης και ένα τύπο φίλτρου, χρησιμοποιεί 6 διαφορετικούς τύπους ταλαντωτών και 4 τύπους φίλτρων. Πρόκειται για ένα πανίσχυρο synthesizer με τερατώδεις δυνατότητες στην δημιουργία ήχων, που συλλέγει όλες τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται τα τελευταία 40 χρόνια.

To Reason 4 διαθέτει νέο επανασχεδιασμένο Sequencer πιο ώριμο από ποτέ με σκοπό να κάνει τις μουσικές ιδέες σας πραγματικότητα. Διαθέτει ανεξάρτητο track για κάθε instrument με πλήρες automation, και λειτουργίες όπως quantize, transpose, note velocity, note length και legato.Το νέο Sequencer του Reason 4 σας πάει απλά εκεί που θέλετε αλλά γρηγορότερα..
To Reason 4 διαθέτει το RPG-8, μια καινούργια μονάδα αφιερωμένη στην τέχνη του arpeggiation. Τα περισσότερα arpeggiators μεταμορφώνουν τις συγχορδίες σε ρυθμικές μελωδικές γραμμές. To RPG-8 με ένα μεγάλο αριθμό από on-panel controls και mode selectors, ένα τομέα για δημιουργία Muted patterns και μία μεγάλη οθόνη δίνει πλήρη δημιουργικό και εκτενή έλεγχο.

Εάν θέλετε τη μουσική σας λιγότερο στημένη και λιγότερο προγραμματισμένη αλλά πιο φυσική, με shuffle και αποκλείσεις από την ακρίβεια διατηρώντας όμως το ρυθμικό στοιχείο υπάρχει το ReGroove mixer, μια μονάδα groove management .

Tο ReGroove mixer του Reason 4 προσφέρερει κάτι παραπάνω από απλές παραμέτρους swing, είναι ένα μοναδικό εργαλείο αφιερωμένο σε ένα πράγμα: το groove

Δεν υπάρχουν σχόλια: